бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Звезда на Словачко: Падна ни се най-трудният съперник в тази фаза на турнира, ще бъде огромен тест за нас

Една от звездите и капитан на Словачко Михал Кадлец сподели мнението си след жребия за втория предварителен кръг на Лига на конференциите, който отреди неговия отбор да срещне Локомотив (Пловдив).

Бившият защитник на Байер (Леверкузен) и Фенербахче заяви, че за него това е един от най-трудните съперници, които са можели да се паднат на неговия тим в тази фаза на турнира.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Това е вторият отбор на българската лига и може би това е най-трудният противник в този етап на турнира. От друга страна, със сигурност ни очакват интересни мачове. В България лидер е Лудогорец, а Локомотив е на второ място. Това говори, че ни се падна класен противник и в началото ще бъде огромен тест за нас “, сподели Кадлец, който преди жребия каза, че няма предпочитан противник.
„Определено нямах предпочитания за съперник, но когато разбрах жребия, осъзнах, че всъщност не исках Пловдив. Това е много силен противник, но шансовете са равни, според мен. Отборът, който е в по-добра моментна форма, ще продължи“, каза още Кадлец, за когото това ще бъде премиера не само в Лигата на конференциите, но и срещу българския клуб.
„Играхме с националния отбор в България, но все още не съм играл на клубно ниво с български тим, така че това ще бъде своеобразна премиера“, добави Кадлец.

Снимка: idnes.cz

https://www.tribunaplovdiv.bg/10-лв-бонус-без-депозит-от-efbet/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker