бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Звезда на Ботев на линия за двубоя с АПОЕЛ

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич ще има на разположение Реда Рабей още за първия сблъсък срещу АПОЕЛ Никозия от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Срещата е в сряда, 20 юли, от 20:00 часа на националния стадион „Васил Левски“ в София.

Рабей лекуваше контузия по време на цялата подготовка на жълто-черните. Това бе и причината да не се появи на терена в нито една от двете контроли – срещу Янтра (0:0) и украинския Металист Харков (2:1).

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Интересното е, че заради травмата, но и заради натрупани картони пропусна сблъсъка от първия кръг от новото първенство срещу Хебър, който бе загубен с 0:1, пише “Тема Спорт”. Такава е и ситуацията му за следващия двубой – в петък при гостуването на Ботев Враца.
В последната година и половина Реда Рабей се превърна в основен играч на жълто-черните. Той пристигна в началото на 2021-ва. В първия си полусезон с фланелката на тима записа 14 мача в Първа лига, в които вкара 1 гол.
През миналата кампания участва в 29 шампионатни двубоя, в които се разписа 2 пъти. 28-годишният полузащитник с френски паспорт помогна на канарчетата да спечелят бронзовите медали и да завоюват квота за Лигата на конференциите.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker