бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Заради намаляването на заплатите: Левски се разделя с двама основни играчи

Капитанът на Левски Иван Горанов и нападателят Станислав Костов са на изхода на “Герена”.

Двамата почти сигурно няма да продължат да носят фланелката на “сините”. Окончателно решение за бъдещето им ще бъде обявено днес. Както е известно, от клуба поставиха ултиматум на играчите до четвъртък да кажат дали приемат да подпишат нови договори при значително орязване на заплатите.

Засега Горанов не е дал положителен отговор. Националът има запитвания от чужбина. Преди година от Левски отказаха оферта от 400 хил. евро от Ференцварош, но сега може да го изпуснат без пари. “Сините” все пак се надяват, че ако той не преподпише, ще се съгласи да бъде продаден за символична сума.

Нападателят Станислав Костов оставя много слаб сезон зад гърба си. Той бе преследван от контузии, а в мачовете, в които бе на терена, разочарова. Благоевградчанинът така и не се разписа, а през 2018/19 бе голмайстор на Първа лига с 24 попадения. Освен това през кампанията имаше и пререкания с треньора Георги Тодоров.

Със сигурност в Левски ще остане Симеон Славчев. Той се е съгласил заплатата му да бъде драстично намалена. Халфът пристигна на “Герена” като свободен агент и през зимата успя да договори отлично възнаграждение с предишното ръководство – 22 хил. евро на месец. Сега обаче ще взима близо 5 пъти по-малко – очаква се да прибира около 10 хил. лева. Този таван бе въведен от новия собственик Наско Сираков.

До дни ще стане ясно и бъдещето на чужденците Паулиньо, Найджъл Робърта, Стайн Спиерингс и Холмар Ейолфсон. Клубът се надява да ги продаде, за да покрие част от натрупаните дългове, които вече са в размер на 5,8 млн. лева. Пред трансфер е и Станислав Иванов.

От клуба вече обявиха, че са постигнали съгласие за разтрогване на договора по взаимно съгласие с Франко Мазурек. Очаква се подобно да бъде постигнато и с Насиру Мохамед.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нчален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker