Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Започна се! Ботев поиска над 1000 билета за Дербито на Пловдив

Ботев (Пловдив) изпрати писмо до Локомотив (Пловдив) във връзка с предстоящото дерби от 9-ия кръг на Първа лига.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста на жълто-черния клуб без редакторска намеса:

ПИСМО от ПФК БОТЕВ АД

Във връзка с предстоящото Дерби на Пловдив между отборите на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) от 9-ия кръг на Първа лига се обръщаме към Вас с въпрос относно бройката билети, които ще бъдат отпуснати на феновете на Ботев (Пловдив).

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Осъзнаваме тежките времена на COVID-19, в които живеем и нуждата от спазване на противоепидемични мерки. В същото време, футболът е за феновете и е необходимо да се намери най-доброто решение, за да може привържениците на двата тима да се насладят на Дербито и да подкрепят своите любими отбори.

Решението за броя билети зависи изцяло от отбора на Локомотив (Пловдив) и в случая противоепидемичните мерки няма как да бъдат оправдание за нисък брой билети за феновете на Ботев (Пловдив).

tribunasofia

Най-добрият пример за това, че решението зависи изцяло от Локомотив (Пловдив), е изиграният мач от 7-ия кръг на Първа лига между отборите на Локомотив (Пловдив) и Левски (София).

В посочения мач, при действащите и в момента противоепидемични мерки, в сектора на гостуващия отбор имаше над 1000 фенове. Ние смятаме за нормално решение, в името на феърплея, същият брой фенове да бъде допуснат в сектора за гости и на Дербито на Пловдив.

Всякакво друго решение и ощетяване на нашия отбор и нашата публика би означавало, че гостуващите отбори не са поставени при равни условия на стадион „Локомотив“.

Надяваме се на коректно отношение в името на Дербито на Пловдив и мачът да бъде решен на зеления терен. Нека феновете се насладят на дербито, а по-добрият отбор на терена да победи и да зарадва своите привърженици.

bet365
Информираме Ви, че кореспонденцията ще бъде публична и писмото ще бъде публикувано в нашите официални информационни канали.

С уважение,

Даниел Серехидо – изпълнителен директор на ПФК Ботев АД

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

2 Коментара

  1. Докато се подиграват с хората и представят тренировъчен терен за стадион, няма да получат адекватна бройка билети. Видяхме през последните години как различни отбори домакинстваха на чужди стадиони. Ако от Ботев направят това, дори само за дербито, не мисля че някой от Локомотив ще има против да им се отпуснат достатъчно билети. От години мъчат гостите си с тая смешна клетка и после искат, но, за жалост, ще си останат само с исканията …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker