Локомотив ПловдивФутбол

Записванията за Лига Лаута започнаха

Приходите от всички мачове ще подпомогнат детско-юношеската школа на Локомотив

Привържениците на Локомотив (Пловдив) организират своя футболна надпревара – „Лига Лаута”.
Провеждането й ще обхване дните в месец ноември, като срещите ще се играят на маломерното изкуствено игрище в спортния комплекс „Локомотив”, което е с размери 50х30 метра. В зараждането на идеята е положен благороден мотив – всички средства от наема на игрището ще бъдат дарени за детската школа на клуба. Този е един от начините, по които привържениците се ангажират и са съпричастни с бъдещето на Локомотив. Защото вярват, че това е въпрос, по който не биха могли да стоят безучастни!
Наред с това, надпреварата цели да усили срещите сред локомотивската общност, преплитайки в себе си приятелството, спорните страсти и каузата, която ни събира – Локомотив (Пловдив).
И каквато е повелята на традицията – очакванията са „Лига Лаута” да стане поредният локомотивски празник!
Организаторите призовават всички отбори, споделящи черно-бялата идея, да участват в първото издание на лигата, премервайки на терена сили срещу своите събратя – победителят от което ще е крепкото ни, единно настояще и благополучното бъдеще на любимия клуб!
За повече информация, подробности и записвания:
тел. +359 894 772 705

Източник: lportala.net

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker