бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Железни мерки за сигурност преди дербито – вижте какво нямате право да носите на стадиона

Ръководството на ОД МВР-Пловдив е предприело всички необходими мерки за гарантиране на сигурността, охраната на обществения ред и осигуряване на безопасността на движението, преди, по време и след футболната среща между пловдивските отбори на Локомотив и Ботев, която ще се проведе днес от 17:45 часа на стадион “Локомотив”.

От 15:00 часа до приключването на двубоя, е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по булевардите “Източен” и “Санкт Петербург”, а за времето от 15 до 21 часа ще бъде спряно движението по улица “Димитър Ризов”, където ще се обособи временен паркинг за гостуващите фенове на “канарчетата”. Набелязани са комплекс от мерки за недопускане сблъсъци между противостоящите агитки на територията на спортната зона.

Билетите за гостуващата агитка са предварително разпределени и на място преди срещата няма да се извършва продажба. На влизащите в стадиона ще се извършват стриктни проверки. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

Припомняме, че е абсолютно забранено внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие; спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; бутилки, включително пластмасови над 500 мл, или предмети, произведени от чуплив или от особено твърд материал; обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други; сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия; знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 метър и с диаметър по-голям от 1 см, с изключение на олекотени ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см; механично задвижвани предмети и съоръжения, които предизвикват шум; алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества; животни.

Полицията призовава привържениците да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. На територията на Пловдив ще патрулират мобилни групи специализирани полицейски екипи, които ще реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

5 Коментара

    1. прост си бе пич место да изкарате пари от билети че нямате и лев вие се правите на ударени и давате 600 билета
      иначе нормално страх ви е да не напълним стадиона и да се съберем повече публика от вас на вашия стадион че вие на дербита нямате и по 2000 човека засремете се

      1. Oooooo колко си жълт и прост, кажи ми има ли смисъл, да те коментирам.

        Неграмотна жълта циганке, научи се да пишеш, да четеш и тогава нахлувай в интернета.

        И поздрав за куките, понеже без да разберат на прибиране от мача си намерих жълта приятелка разхождайки се през гората, за по пряко. Сега си имам нова изтривалка за кенефа и вълнен парцал за кубинките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker