бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Ето на кои играчи залага Мъри в битката с Лудогорец

Време е за битка – тази вечер от 20:00 часа на националния стадион Лудогорец и Левски излизат един срещу друг в спор за Суперкупата. Сблъсъкът между шампиона и носителя на Купата трябваше да се състои в началото на юли, но бе отложен за първия ден на септември заради евроучастието им. Преди началото на сезона този мач в доста случаи минава под знака „лъскава контрола“. Сега обаче ще е различно, въпреки че никой няма да прави трагедии от загуба.

По принцип за Лудогорец е важна само титлата. Разградчани обаче държат винаги да показват къде е мястото на противниците им. А Левски взе да се очертава като такъв и е жаден за доказване. Сините на Станимир Стоилов искат отново да изреват: „Ние сме тук и ще останем дълго“. И един трофей в повече за сметка на хегемона в първенството ще е поредната голяма крачка в развитието им. Досега съперниците не са се изправяли един срещу друг в мач, който е извън сценария – не е на всяка цена, с всички условности на това понятие. Все пак той е за престиж, но и с елемент на развлечение. Продуцентите знаят, че топартистите винаги могат да импровизират и да „избягат“ за момент от предварителния замисъл. А Лудогорец и Левски са точно такива отбори, умеят да излизат извън рамките.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Разградчани имат познати проблеми по сглобяването на състава. Аут са контузените халфове Клод Гонсалвеш и Доминик Янков. Въпреки това треньорът им Анте Шимунджа има голям избор за титулярна единайсеторка. След като бе „позабърсан“ в последните мачове, се очаква на терена да се появи централният защитник Игор Пластун. Украинецът се застоя на пейката, а вместо него словенският специалист предпочиташе за партньор в центъра на Вердон – Антон Недялков. За средата на терена Шимунджа разполага с младия Иван Йорданов, Шоу и Пьотровски, като най-вероятно последният ще е на пейката. Играта ще връзва Каули, а логичният избор за крила пада върху намиращите се в добра форма Бърнард Текпетей и Кирил Десподов. Има дилема за върха на атаката – за мястото там спорят бразилецът Игор Тиаго и аржентинецът Матиас Тисера.

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви, че очаква Левски да играе с трима защитници. Прогнозата му обаче няма да се сбъдне. Причината е, че Ноа Сонко Сундберг е наказан, а освен него за центъра на защитата Станимир Стоилов разполага само с Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап. Сините ще действат с традиционното 4-2-3-1, като в ролята на бекове ще са Жереми Петрис и Цунами. В халфовата линия няма да има размествания. Мъри ще заложи на Филип Кръстев и Андриан Краев, а пред тях ще действа Георги Миланов.

По фланговете ще атакуват бразилците Роналдо и Уелтън. Мъри обаче има сериозни колебания кой да е на върха на нападението. При гостуването на Ботев Враца (2:0) Билал Бари бе незабележим и именно той бе първият, когото треньорът замени. През седмицата таранът не се готвеше пълноценно заради болки в кръста. Вчера той тренира наравно със съотборниците си, но това не означава, че ще получи титулярно място днес. На неговата позиция в заниманията бе пробван офанзивният халф Илиян Стефанов. И няма да е изненада, ако именно той води атаката. Това ще е изненада за Лудогорец.

От пролетните мачове за купата срещу разградчани тръгна възходът за Левски. Сините спечелиха двата полуфинала с много агресивни действия. Така ще действат и сега. Защото отлично знаят, че орлите се пропукват под натиск – доказват го и двубоите им от настоящата кампания. Днес се навършва точно година, откакто Станимир Стоилов каза „Да“ на Наско Сираков и започна втория си престой като треньор на „Герена“. И със сигурност Мъри ще иска да отбележи датата с трофей. Не така обаче мислят в Лудогорец. Време е за битката, а трофеят е един! Кой ще го вдигне?

bet365
ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛУДОГОРЕЦ: Слуга, Сисиньо, Пластун, Вердон, Недялков, Йорданов, Шоу, Текпетей, Каули, Десподов, Тиаго

Резерви: Падт, Терзиев, Карничник, Пьотровски, Рик, Делев, Тисера

ВЕРОЯТЕН СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Андреев, Петрис, Ван дер Каап, Кордоба, Цунами, Краев, Кръстев, Роналдо, Миланов, Уелтън, Стефанов

Резерви: Михайлов, Галчев, Олдър, Митков, Попов, Петков, Бари

„Тема спорт“

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker