бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Ето на какво се надява Момчил Цветанов

Крилото на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов изрази надежда, че ръководството на клуба ще успее да намери точните футболисти, които да заменят напусналите отбора през лятото.

“Чака ни много работа по време на подготовката. Имаме някои нови футболисти, а други си тръгнаха, но мисля, че ядрото се запази. За това най-голяма е ролята на треньора. Надявам се да вървим в добра посока и да надграждаме. Тези, които ни напуснаха, ще липсват, но се надявам, че ще им бъдат намерени точни заместници”, каза Момчил Цветанов пред Канал 3.

“Нека вървим стъпка по стъпка. Първо ни чака финал за Суперкупата с Лудогорец. Да се надяваме, че пак ще зарадваме феновете ни с трофей. После ще мислим за първенството и Лига Европа. Дано в началото да ни се падне по-лесен съперник и да минем поне втория кръг, от който започваме”, пожела си крилото.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker