бетано най-добър сайт за слот игри
„А“ ОФГФК РаковскиФутбол

Ето и съперниците на другите два тима от пловдивската област в турнира за Купата на България

Още два тима от пловдивска област участваха днес в жребия за 1/16 финалите в турнира за Купата на България. Това са ФК Раковски от “Б” група и Атлетик Куклен от “А” областна група.

ФК Раковски изтегли доста тежък жребий и ще гостува в Русе на Дунав. Тимът играе във “В” група, но е най-силният заедно с Оборище Панагюрище в третото ниво на българския футбол и завръщането му в “Б” група е формалност.

Атлетик Куклен приема тимът на Банско от “Б” група. Банско е сред лидерите във второто ниво на българския футбол. Не е ясно дали тимът ще се играе на стадиона в Куклен или срещата ще бъде играна на стадиона в близкото село Брестник, който е един от най-добрите в областта.

Атлетик Куклен е третия отбор от Родопската яка, който проби в турнира за Купата. Преди него Сокол Марково и Брестник оставиха следа в турнира с двубои срещу Левски. Марково измъчи сериозно “сините” и дори водеше до края на срещата, но в продължението на редовното време Левски измъкна победата и се класира, Брестник пък се държа достойно и загуби с 0:2.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker