бетано най-добър сайт за слот игри
ПловдивчаниФутбол

Епично постижение на пловдивчанин в САЩ – счупи брадясал рекорд

Възпитаникът на ДЮШ на Марица Георги Христов продължава да прави фурор в САЩ. Нападателят на Тампа Бей Георги Христов най-накрая реализира така дългоочаквания си 58-ми гол с жълто-зелената фланелка. Живата легенда на тима от Флорида вкара първото попадение при победата с 3:1 над Торонто 2 и се превърна еднолично в голмайстор №1 в историята на Роудис. След два месеца и половина чакане Джорджи “счупи” вечния до момента рекорд на Дерек Сметхърст, който в периода 1975-1978 година реализира 57 попадения.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Припомняме, че в началото на 2018-а ръководството на Роудис засвидетелства огромното си уважение към превърналия се в клубна легенда българин, като организира мащабна кампания с цел да го склони да продължи договора си с тима, пише в.”Марица”. Шампионът на България за 2009 година с Левски остана верен на “жълто-зелените” и от началото на кампанията в USL има 5 гола в 15 мача.

Неслучайно в социалните мрежи се завъртя клип с хаштаг #WeFoundGeorgi (б.р.: “Намерихме Джорджи”), с който бе съобщена прекрасната за феновете в Сейнт Питърсбърг новина, че техният любимец ще започне своя шести сезон в Мексиканския залив. Миналата година Христов изигра най-силния си сезон отвъд Океана, като заби 15 гола в 32 срещи и помогна на тима си да достигне до плейофите.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker