бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Емил Наков: Локо има по-голям щаб от Барселона, но няма да влезе в тройката!

Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Емил Наков отново говори по една от любимите си теми, а именно тази, която е свързана с “черно-белите”. Човекът, който бе дясната ръка на Георги Илиев в шампионския сезон през 2004 година, похвали Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Ванчо Траянов, но пък отново не спести критиките си към сегашния собственик на клуба Христо Крушарски.

“Ако искат, в Локомотив могат да приемат съвет от мен и по-специално капитанът Митко Илиев, защото не трябва да се говори така по адрес на Бруно Акрапович. Не познавам босненеца, но той направи добри мачове, селекция и подготовка, която е важна за немски възпитаник. Като прибавим и сегашното треньорско ръководство, Локомотив го чакат добри дни. Имал съм щастието да работя с Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Ванчо Траянов. Това са отлични хора, селектирани от Димитър Димитров – Херо.

Ако се допрат на изграденото по времето на Бруно Акрапович и не се влияят от мнението на хора от т.нар. ръководство, назначени спонсори и самолетоносачи, които определят: “Това е синът ми и той трябва да играе“, мисля, че имат бъдеще. За момента не променят схемата на игра и това е правилното.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Трябва да признаем, че Акрапович свърши добра работа, защото българите сме малко националисти. Не е правилно, че отборът го е направил треньор, защото по този начин трябва да се отрече ролята на Станимир Стоилов в Левски. Виждаме, че всички левскари искат да се върне на “Герена“, когато нещата не вървят. Трябва да има уважение към бившите треньори”, заяви Емил Наков пред “Тема спорт”. Ето какво допълни още той пред вестника:

Изненада ли ви разгромната победа над Ботев Пловдив в дербито?

– Чистосърдечно се радвам на тази победа. Имал съм много мачове срещу градския съперник. Винаги са били инфарктни двубои. Не важи това кой е фаворит, кой с пари или без. Когато станахме шампиони, Ботев изпадна, а дербито завърши при равенство. Победата се дължи на добре свършената работа, подготовка, селекция, добре подреден състав, умерения Тунчев и финансовата стабилност в Локомотив. Отлично проведен мач и момчетата и треньорът влязоха в историята.

Къде виждате в края на класирането Левски и Локомотив Пловдив?

– Не съм от хората, които, когато говорят за Левски, им капят сълзи и обикалят конкуренти, за да им помогнат. Не говоря като левскар, а като човек, който смята, че ако в България ги няма Левски и ЦСКА – няма да има футбол. Дано сините се стабилизират. На “Герена“ в момента е първият ръководител, който е избран електронно, а той не е само председател на Надзорен съвет, но и мажоритарен собственик. Трябва да се провери дали в света има такъв феномен като Наско.

Той има огромната подкрепа на всички фенове. Тук е разковничето на бъдещия успех на този отбор, защото, ако чакат още десет години някой да донесе пари – лошо. Дано се оправят нещата. Единствено като фен съм възмутен, че Захари Сираков бе изпуснат да си тръгне. Вместо да търсят играчи като Насиру или от горното течение на Амазонка, да го бяха задържали. Човекът постигна успехи в школата. От своя страна дано в Локомотив Пловдив си запазят отбора и ако има спокойствие, може да постигнат добро класиране.

Споделихте мнението си за Акрапович, но мислите ли, че ще успее начело на ЦСКА?

– Мисля, че тази година ще бъде на ЦСКА. Не го познавам лично, но неговата работа го показва. Работил съм в Локо Пловдив и знам, че не е лесно. Той премина през много перипетии. Издържа през огромното напрежение, когато дойде на “Лаута“, а след отстраняването на Анте Аралица е преляло чашата. Локомотив е с по-голям щаб от Барселона. Има съветници на съветниците и директори на директорите. В тази тежка обстановка Акрапович издържа. Прави му чест. След това знае много добре къде отива, защото в ЦСКА второ място не съществува. Треньорът знае това с подписването на договора си и ако не издържи, вратите на “Българска армия“ са отворени. Дано има успех в ЦСКА. Ако ме питате за крайното класиране – Лудогорец е шампион, ЦСКА втори и Арда трети. Добър отбор има и Херо с Берое, както и Черно море.

Вярвате ли, че Георги Иванов ще успее като спортен директор в Локо (Пд)?

– Въздържам се да коментирам Георги Иванов, защото много го уважавам. Дано успее, защото си е локомотивец. Направи име като спортен директор, но не знам какви са му точно функциите на “Лаута“, защото там е сложно. Дано всичко е наред с Гонзо и постигне успехи, но трябва да си Акрапович, за да издържиш.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

2 Коментара

  1. Ей толуп! Не те ли е срам да правиш такива коментари?! Бял хляб яде, Купа и Шампион стана с Локомотив Пловдив! Главния( лека му пръст) те пцува от онзи свят,като ти вижда тъпите размисли! Бакшиш,спри да се изказваш неподготвен и отдай нужното уважение към клуба заради,който си „Емо Наков”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker