Локомотив ПловдивФутбол

Емил Велев с остра атака срещу Сашо Станков, Локомотив играел със страх

Бившият треньор на Локо (Пд) Емил Велев нападна настоящата формация на черно-белите, че играе прекалено страхлив футбол.

“От сега не може да се каже кои седем отбора през пролетта ще се борят за местата, даващи право на участие в европейските турнири. Единственото сигурно нещо е, че надбягването за първото място е само с… един кон. Поне за момента Лудогорец няма алтернатива. Не вярвам, че тимът от Разград ще има някакви сериозни проблеми и в плейофната фаза от първата седмица. Знаем, че всичко може да се случи, но поне за момента Лудогорец е може би най-добрият отбор в България.В мача срещу Локомотив Пд шампионът на България за пореден път защити реномето си. Честно казано, изненадан съм от играта, която пловдивският тим демонстрира по време на двубоя в Разград. Футболистите на Локомотив Пд може би играха с много голям страх. За мен това е необяснимо, но не знам какви са били указанията на треньора. Прекалено много се бяха затворили в собствената си половина, а показателно за това е, че за всичките 90 минути те успяха да стигнат само до един корнер”, анализира Кокала пред “7 дни спорт”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker