Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Елена Ваташка осъди остро действията на полицията спрямо феновете на Ботев и Локомотив

Елена Ваташка – координаторка на БФС за работа с футболните привърженици и председателка на Сдружението на българските футболни привърженици осъди остро постъпката на органите на реда по-рано днес.

Ето какво написа тя в социалната мрежа:

“Господа от МВР, прекалихте!

Общо около стотина привърженици на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив са били “профилактирани” рано тази сутрин, с цел предотвратяване на тяхно евентуално участие в граждански протести. Отвеждането им в районните управления в 6 часа сутринта, психическия тормоз на техните близки и публичното им унижение да бъдат арестувани пред съседите и други граждани, минава всякаква граница.

Господа от МВР, прекалихте!”

TribunaPlovdiv.bg Ви припомня, че рано тази сутрин служители на органите на реда са извършили мащабна акция. Те са задържали десетки привърженици на Ботев и Локомотив, заради опасения, че могат да участват в организиран протест днес в София.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker