бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

ЕКСКЛУЗИВНО: Лудогорец отмъква Хамза от Стяуа, вижте колко ще получи Ботев

Лудогорец направи голямо удар по опонента си за влизане в групите на Шампионската лига Стяуа само седмица преди първата среща между двата тима.

Шампионите на България ще привлекат нападателят на Ботев Хамза Юнес в редиците си и по този начин надцакаха Стяуа. Румънците бяха много близо до Хамза, но не искаха да платят исканите от Ботев пари за тарана.

Според медиите в Румъния Ботев ще получи 450 000 евро по трансфера, като Стяуа предлагаше 350 000 евро. Освен това Хамза ще получи и доста по-голяма заплата на “Генча” му предлагаха 15 000 евро месечно, а Лудогорец му предложи 25 000 евро. Трансферът е въпрос на минути, като все още не е ясно дали Хамза ще играе за Суперкупата в сряда и за кой отбор.

Точно в 0:00ч. пък Хамза трябва да бъде заявен в УЕФА за плейофа. Очакваше именно днес той да подпише със Стяуа и да бъде картотекиран, но всичко се обърна в последния момент.

Наши източници ни информираха, че същинските преговори между Хамза и Лудогорец са започнали в събота в Пловдив. Веднага след края на срещата между Локомотив и Лудогорец в известен пловдивски ресторант в центъра на града Хамза се е срещнал с Ангел Петричев и президента на клуба Александър Александров.

Лудогорец спешно се нуждае от нападател, след като Роман Безяк е в трагична форма и тимът разполага само с Кишада.

Стяуа привлече днес  Никардо Бреевелд от Пандури, но суринамецът играе като дефанзивен халф и на този етап румънците остават без таран, който искаха да привлекат преди плейофа с Лудогорец.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker