Локомотив ПловдивФутбол

Едо погледна към двама португалци

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Едуард Ераносян е погледнал към нови двама чуждестранни футболисти, с които да увеличи конкуренцията в състава на “смърфовете”, научи TribunaPlovdiv.bg.

След като снощи Едо осъществи първия си трансфер по време на своя втори период начело на тима, сега той не желае да спира с привличането на играчи преди зимната пауза.

По непотвърдена информация в близките дни в клуба се очаква да пристигнат двама португалци – един защитник и един нападател.

Дали играчите ще позират с фланелката на тима преди Дербито с Ботев (Пд) в неделя (20.11) или след това, все още не ясно.

Тъй като футболна Европа не се намира в официален трансферен период, футболистите, които могат да бъдат привлчени от клубовете, са единствено свободни агенти.

Още по темата с новопривлечения испански играч Мигел Анхел Луке:

Трениран от Пелегрини, Луис Енрике и Гуардиола дойде в Локомотив (Пд), след като отказа на Катания! 

Мигел Анхел Луке: Дойдох в един от най-популярните клубове в България!

Мигел Анхел Луке подписа с Локомотив Пловдив

Мигел Анхел Луке вече е на Лаута!

Подобни

2 Коментара

  1. Илиан Илиев го провали селекцията! Не можа да се обгради с ядро от футболисти, които да му изнасят мачовете, а тези пък, които взе не оправдаха доверието му, така че Ераносян да внимава да не повтаря грешките на Илиан!!!

  2. Точно нападател и защитник ни трябват.Везалов да го закотвя на пейката а да имаме и алтернатива на Мартин защото е на 100 години вече.Утре ако се контузи и какво правим?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker