бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Един гол раздели юношите на Ботев (Пд) и Локомотив (Пд) в Дербито при 19-годишните

Отборът на Ботев (Пд) U19 победи Локомотив (Пд) U19 в Дербито на 12-я кръг на Елитната дивизия.

Единственото попадение в срещата реализира Милко Георгиев в 37-та минута.

Началото бе равностойно, като и двата тима търсеха повече подсигуряването в своята защита, отколкото играта в предни позиции.

В 7-та минута юношеският национал Стивън Славков пробва далечен изстрел, но той мина над вратата на Ботев.

В 15-та минута след центриране от корнер от дясно на вратата на “жълто-черните”, Димитър Минчев се извиси над всички и засече с глава топката, но ударът му мина встрани от вратата на Ботев. В 25-та минута Димитър Законов от състава на Локомотив пробва нов далечен удар, но шутът му бе спасен от стражът на домакините.

По-големият процент владеене на топката обаче позволи на Ботев (Пд) да стигне до по-чистите голови положения през първата част и в крайна сметка да се възползва от едно от тях.

Милко Георгиев откри резултата в 37-та минута на двубоя. Срахотен пас от дълбочина намери по десния фланг бързоногия Георгиев, който с едно докосване укроти топката, а след следващото вече бе опънал мрежата на съперника за 1-0.

Втората част не предложи очакваните емоции. И двата отбора не успяха да създадат много голови положения, а резултатът се запази същият до изтичането на 90-те минути.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker