бетано най-добър сайт за слот игри
ФК ЕвроколежФутбол

Евроколежа разби петодивизионния Раковски с 8:1 и продължава в Купата на АФЛ

Отборът на Евроколеж записа най-изразителната си победа в последните три сезона при гостуването си за Купата на АФЛ в Раковски. Осем гола вкараха колежани на петодивизионния тим, като с по два гола се отличиха Николай Павлов, Мирослав Караилиев и Георги Куртев. По един вкараха Борис Малев и Христо Янчев. Почетното попадение за домакините реализира капитанът Петков.

Колежани можеха да вкарат поне още осем на Раковски, но Николай Павлов, Сезгин Четин, Мирослав Караилиев, Георги Куртев и други направиха фрапантни пропуски пред вратаря Венци Бориславов. Колежани изцяло доминираха от първия съдийски сигнал на Георги Кабаков, въпреки, че домакините се бориха до последно в срещата. Головата серия започна в 24 мин с гол на Николай Павлов. Той беше изведен в наказателното поле от Мирослав Караилиев и вкара покрай вратаря. Няколко минути по-късно Христо Янчев вкара след разбъркване в наказателното поле. Класически резултата направи Борис Малев в 32 мин. Мирослав Караилиев проби от дясно центрира в наказателното поле и Малев от въздуха на скорост опъна мрежата за 0:3.

В последните минути Караилиев записа трета асистенция в мача. Той беше изведен от дясно центрира на първа греда. Николай Бончев триково пропусна топката. Коженото кълбо отиде на точката за дузпа където Николай Павлов направи 0:4. Втората част нещата не се промениха на терена в началото пропуски направиха Георги Куртев и Караилиев, който пък при пропуска си топката срещна двете греди при удара му. В 60 мин Караилиев се нареди сред голмайсторите, като след него в пробив прокара между краката на Бориславов коженото кълбо за 0:5. Борбената игра на домакините се увенча с почетно попадение в 62 мин. Петков се разписа след центриране от корнер за 1:5. Три минути по-късно Георги Куртев се разписа за 1:6, а в 80 мин направи 1:7. Точка в спора сложи Караилиев в 85 мин след центриране с глава вкара втория си гол – 1:8.

Евроколеж чака във втория кръг победителят от двубоя Средногорец Брезово – Левски Карлово.

fceurocollege.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker