Локомотив ПловдивФутбол

Евентуален съперник на Локо Пд освободи американец

Евентуалният съперник на Локомотив (Пловдив) в Лига Европа Спартак (Търнава) освободи американския си десен бек Макарио Хинг-Глоувър. 24-годишният играч пристигна на стадион “Антон Малатински” през зимата, но изигра едва 5 мача за тима си.

Глоувър, който започна кариерата си в Истра (Пула) в периода, в който баща му Майкъл бе президент на клуба, официално имаше мускулни проблеми, но е твърде вероятно от Спартак бързо да са разкрили истинските му качества и да са го замразили на пейката.

На обратния полюс е представянето на австрийския нападател Алекс Собчик. Играчът с полски корени се разписа 3 пъти в контролите с Петржалка и Сигма (Оломоуц) и засега оправдава големите очаквания към него.

“Той се справя отлично не само в мачовете, но и в тренировъчния процес. Млад и талантлив играч е, сигурен съм, че тепърва ще разкрива потенциала си”, заяви генералният мениджър на Спартак Мариан Черни.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker