Ботев ПловдивФутбол

Дует от Ботев си стяга багажа за “Герена”

Финалистът в тазгодишното издание на турнира за Купата на България Левски счита за почти сигурни нови попълнения футболистите на Ботев (Пловдив) Даниел Златков и Александър Колев. От двата клуба официално отричат за подобна сделка, но играчите са близо до преминаване на “Герена”. Вече са уредени и параметрите по двойния трансфер. Важни хора от двете страни са уредили преминаването на Колев и Златков в Левски срещу прилична за родните стандарти сума плюс сериозен процент за “жълто-черните” при продажба на дуото в чужбина, съобщава “Тема Спорт”.

Старши треньорът на 26-кратния шампион на България Стойчо Стоев дава зор за привличането на нови играчи, като в графата “спешно” са нови централен нападател и централен защитник. Първият пост е тотално овакантен след напускането на Валери Домовчийски и Антонио Аниете и предстоящата раздяла с Лукаш Гикиевич.

В центъра на отбраната привлеченият през зимата Емил Нину и Аймен Белаид са почти сигурни напускащи, тъй като не влизат в концепцията на наставника. Националът Борислав Стойчев пък все още обмисля дали да приеме предложените му нови занижени финансови условия.

Златков и Колев са информирани, че в близките дни може да им се наложи спешно да си съберат багажа от Коматево в посока “Герена”. Много е вероятно сделката да се официализира, след като от Левски обявят промените на върха и двойният трансфер да бъде приписан на председателя на УС Иво Тонев, който вероятно ще бъде повишен в началото на следващата седмица.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker