бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Драмата с дузпи изхвърли Спартак от Купата на АФЛ

Спартак отпадна от Купата на АФЛ след дузпи в Асеновград. Късметът бе по-благосклонен към домакините от Асеновец след 1:1 в редовното време и 4:2 след наказателните удари, така с общ резултат 5:3 асеновградчани продължават във финалния областен кръг на турнира, където ще срещнат Евроколеж.

Днешната среща ще се запомни главно с това, че Спартак използва много от юношите си, както и че “гладиаторите” играха цели 70 минути с човек по-малко. Въпреки тези факти спартаклии по нищо не отстъпиха на домакините.

Като цяло срещата бе равностойна, домакините владееха повече топката, но нямаха чисти голови положения, а играчите на Спартак разчитаха предимно на контраатаки.

Мачът не започна никак добре за Спартак, след като Даниел Колев бе изгонен от игра още в 20-ата минута. Странното бе, че никой не разбра за какво всъщност бе вдигнат директен червен картон на Колев. До края на първата част нямаше някакви запомнящи се ситуации и полувремето завърши при нулево равенство.

През втората част дебют за Спартак направиха 15-годишните Валентин Тодоров и Иван Джоголов, както и други юноши. В 62-ата минута Спартак нацели гредата след корнер на Петър Харлов. В 65-ата минута прекрасна атака организираха 15-годишния Валентин Тодоров и 16-годишния Динко Михайлов, като вторият отбеляза за 0:1 след хубав удар в ъгъла на вратата. В 80-ата минута съдията отмина чиста дузпа в полза на спартаклии. За да се стигне до 89-ата минута, когато в стихийния си натиск домакините някак си успяха да отбележат изравнителното попадение. След края на редовното време се премина към директно изпълнение на дузпи. Там тимът на Асеновец спечели с 4:2 и се класира напред.

Титулярите за Спартак: Начев, Дошков, Харлов, Христозов, Здравчев, Асенов, Димитров, Иванов, Колев, Юруков, Михайлов

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker