бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Доре: Никога не съм бил в неизвестност, лоши неща се случиха с мен в България

Бившият нападател на Ботев Феребори Дореобясни защо е напуснал българския тим. Както е известно, конгоанецът повече от месец беше в неизвестност и беше заплашен от “канарчетата” със спиране на състезателните права.

“Лоши неща се случиха в България за мен. Ботев имаше някакви проблеми и се наложи да наложи таван на заплатите. Това накара няколко играчи да напуснат, а видяхте, че и аз бях сред тях, но не е вярна информацията, че съм бил избягал. Аз бях с националния отбор на родината си, участвах в два мача. После ми се наложи да отида във Франция и да разреша няколко проблема от лично естество. Никога не съм бил в неизвестност”, коментира Доре пред румънските медии.

“Сега това не е важно за мен. Интересува ме, че съм в ЧФР Клуж, където виждам страхотна и сплотена група. Имаше интерес към мен от Франция и Турция, но той не се осъществи и сега се вълнувам само от бъдещето на Клуж. Пропуснах достатъчно мачове от началото на сезона, затова сега искам да вляза бързо в игра. Радвам се, че и феновете са добри към мен и ме подкрепят, дано ги зарадвам”, каза още той.Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker