Ботев ПловдивФутбол

Домусчиев захапа Ботев, Мъри му отговори

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев беше изнервен от равенството с Ботев. Домусчиев, съвсем очаквано заяви, че дузпа за Лудогорец е имало, макар че на повторенията се видя, че наказателен удар няма. Домусчиев захапа Ботев, като заяви, че “канарчетата” не си дават зор срещу други отбори като Левски.

“Има полза от такива мачове като днешния. Пожелах на Мъри да се паднем за Купата, но дай Боже първо да елиминираме Литекс. Пожелах му Ботев да изиграе такива мачове като с нас, а не такива като с Левски. Всички отбори имат нужда от сериозни мачове. А техните срещи с Левски и други отбори вие трябва да ги коментирате. Станимир Стоилов явно разбира и от съдийство. Обясняваше ми, че това не е дузпа. Не знам какво е дузпа. Препоръчах на Стоилов ако го уволнят, да си смени професията и да стане съдийски наблюдател. Крайно време е треньорите да спрат да коментират съдийството и да говорят за отборите си. Можем да коментираме ние, собствениците, след като се посъветваме със специалисти”, заяви Домусчиев.

Малко по-късно Станимир Стоилов отговори иронично на нападките на Домусчиев и заяви, че щом трябва ще си смени професията.

Снимка: dnevnik.bg

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker