бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Довършването на “Колежа” ще струва 53 млн. лева, пуснаха поръчката

Община Пловдив стартира днес обществената поръчка за довършването на стадион “Христо Ботев”.

“Вече е факт едната поръчка. Пусната е и вече е в “цайса“ – профила на купувача в Община Пловдив. Искам да използвам момента и отново да благодаря на премиера Бойко Борисов за това, че се отказа от правителствен самолет, за сметка на спортна инфраструктура в Пловдив и в Шумен.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Успяхме във възможно най-кратките срокове да се справим като администрация и поръчката да е факт. И аз имах желание това да се случи веднага, но това нямаше как да стане, защото не искам да съм клиент на прокуратурата”, заяви Здравко Димитров.

“До 40 дни ще има избран изпълнител. Ако няма обжалване, дай Боже, ще издадем строително разрешение”, уточни той.

“Дали сме оптимален срок за изготвяне на офертите. Те ще бъдат отворени в началото на септември. В зависимост от броя на кандидатите, ще бъде избран изпълнител. Ако са 3-4 фирмите, ще стане до 3 седмици. Ако са повече – малко ще се забавим, това изисква повече време. Стойността на обекта е 53 млн. с ДДС. Това сме го записали в обществената поръчка.
За отпуснатите от правителството 25 милиона ще бъде построен стадионът така, че да могат да се играят мачове в Първа лига. За довършването – това е един много дълъг етап. Стойността е много висока и ще се търсят варианти с помощта на правителството, с финансови механизми и европейски програми. Това е въпрос на бъдещо развитие”, уточни и зам.-кметът Пламен Райчев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker