Ботев ПловдивФутбол

ДК отправи пореден удар по Ботев – наказа Вили Вуцов

Дисциплинарната комисия към БФС наказа старши-треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов.

По време на двубоя Марек – Ботев по Вили бе хвърлена бутилка с вода, а след това бе нападнат остро от фен на домакините, който е псувал и кълнял специалиста. Вуцов реагира импулсивно на нападките. Непосредствено след срещата се случи голям скандал. Главно действащо лице в него бе именно Вили Вуцов, който се скара с делегата на срещата Георги Камишев. Треньора на “канарчетата” имаше претенции към него, че нарочно вписва в доклада неща, заради които да бъде наказан за двубоя с Локомотив Пловдив.

Ето и решението на ДК:

ДК спира правото да изпълнява функции от името на отбора на ст.треньора на ПФК „Ботев” Пловдив – Велислав Вуцов и отлага за разглеждане инцидента от срещата ОФК „Марек” – ПФК „Ботев” за следващо заседание. ДК призовава Велислав Вуцов ст.треньор на ПФК „Ботев” Пловдив, делегата и съдийския наблюдател на срещата на свое заседание, което ще се проведе на 26.09 /петък/.2014 г. от 12.00 часа на Национален стадион „Васил Левски”, сектор „В”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker