Ботев ПловдивФутбол

Динамо иска да продаде Лучин, но не на Стяуа

Драмата около трансфера на защитникът на Динамо Букурещ Сърджан Лучин продължава с пълна сила в последните часове, пишат румънските медии, научи TribunaPlovdiv.bg.

Както е известно Лучин е силно желан от Ботев.

Румънско издание пише, че от Динамо са отхвърлили оферта от 500 000 евро на Стяуа за Лучин и са поискали 700 000 евро за услугите на защитника. “Кучетата” обаче нямат никакво желание да продадат Лучин на Стяуа, защото това е един от основните им конкуренти в първенство. Според други пък Стяуа въобще не е отправяла оферта за Лучин, а това е само слух.

Освен всичко друго Астра Плоещ също може да се включи в борбата за подписа на румънския национал. Той е желан още от румънските Том Томск и ФК Краснодар.

Любопитно е, че президентът на Динамо категорично отрече, че в клуба е имало оферта от Ботев за Лучин, но още по-интересното е, че не за първи път Константин Ангхелаче отрича подобно нещо, а след това се осъществява трансфера. Точно затова Ботев може да се счита поне за момента като скрит фаворит за подписа на Лучин.

От Динамо искат на всяка цена да се разделят с бранителя, защото той получава една от най-високите заплати в клуба, Лучин прибира близо по 200 000 евро на година, а в договора си има и различни бонуси.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker