Ботев ПловдивФутбол

Димов обясни защо се радва на корнера на ст.”Лазур”: Родителите ми живеят на последния етаж в блока зад сектор “В”

Лятното попълнение на Ботев (Пд) Пламен Димов постепенно започна да се превръща в основна част както от защитата на тима, така и от колектива в съблекалнята. Работливият бургазлия вече може да запомни първите си два месеца с “жълто-черната” фланелка, най-вече с три неща.

Първо, с прекрасните мигове в Европа и отстраняването на два съперника (Партизани и Бейтар) в предварителните кръгове на Лига Европа. Второ, с дебютния си гол за “канарчетата” при победата с 4:0 над израелците от Бейтар в Бургас. И трето, с реализираната последна дузпа в мача за Суперкупата срещу Лудогорец снощи в Бургас (1:1 в редовното време и 5:4 след дузпи), която донесе първи подобен трофей за клуба.

Димов е роден именно в Бургас на 29 октомври 1990г., като е отраснал в непосредствена близост до превърналия се във втори дом на “жълто-черните” в последните години ст.”Лазур”.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. сега оттук >>>

“В мача с Бейтар, след гола, който вкарах, отидох до корнера. Сега след вкараната дузпа отново притичах към същото флагче, в тази част на игрището. Правя го, защото в близкия блок, на последния етаж, живеят моите родители”, сподели Димов пред Дарик.

26-годишният защитник е юноша на Поморие. Играл е също за Черноморец (Поморие), Черноморец (Бургас) и Левски. В чужбина се е подвизавал единствено в Казахстан – в тимовете на Кайсар, Шахтьор Караганда, Алтай (Семей).

Димов се присъедини официално към Ботев (Пд) в началото на този сезон.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker