Локомотив ПловдивТопФутбол

Димитър Илиев: Целта на Локо е да се задържи в Топ 3, Лудогорец трудно ще бъде детрониран

Футболист №1 на България за последните две години Димитър Илиев заяви, че в момента “смърфовете” са по-силен отбор отколкото преди 12 месеца. Капитанът на “черно-белите” допълни, че Лудогорец много трудно ще бъде детрониран.

“Тайната е да работиш постоянно и да имаш съотборници, които да ти помагат и да гледате заедно в една посока, както беше в Локомотив в последните две години и половина. Трябва и голяма доза шанс да се опазиш от контузии и да ти върви играта. Да си на точното място в точния момент” сподели Илиев пред “БНТ”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Антон Недялков и Валентин Антов са най-добрите български защитници в последните години. Показват постоянство. Антов го чака бляскаво бъдеше, ако продължи по същия начин. Сигурен съм, че ще печели наградата футболист на годината неведнъж.

tribunasofia

Основната цел с Локо е да задържим мястото си в Топ 3 и е постижима с оглед това, което показваме в контролите. Отборът не е по-слаб от предишната година, дори напротив – по-силен е. За атака на върха е трудно да се говори. Лудогорец е в пъти по-организиран, с по-голям бюджет и по-класни футболисти. Трудно ще го детронират и другите отбори. Ние искаме да сме фактор.
Силно се надявам и вярвам, че тази промяна в националния отбор, за която от дълго време се говори, ще настъпи с Ясен Петров. Познавам го, работил съм с него. Мисля, че е точният човек. Качествата на футболистите са много по-големи от това, което показват с националната фланелка. Надявам се Петров да запали искрата, която всички се надяваме да видим. Първият мач с Швейцария ще е показателен за това дали ще видим тази промяна. Основният проблем досега беше липсата на самочувствие и увереност”, каза Илиев.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker