Локомотив ПловдивФутбол

Димитър Илиев: Излизаме да атакуваме и да вкараме гол

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев също сподели очакванията си за предстоящия мач-реванш срещу Спартак Търнава. Той е сигурен, че тимът не трябва да изпада в глуха защита на реванша утре и заяви, че целта пред него и съотборниците му е да вкарат гол, с който да улеснят задачата си.

“Добър вечер на всички. Моето мнение не се различава много от това на треньора. Очаква ни тежка битка, видяхме че Спартак са агресивен отбор и ни чака наистина тежък мач”, сподели Илиев на пресконференцията тази вечер.

“Настроението в отбора е добро, мисля че сме във форма, вървим във възходяща линия и се надявам утре да затвърдим преднината която имаме. Излизаме с мисълта да атакуваме, а не просто да чакаме мача да свърши. Резултата от 2:0 може да бъде много опасен и при един ранен гол на противника нещата могат да се объркат. Трябва да търсим гола и така да си улесним задачата”, предупреди любимецът на “черно-белите” фенове.

“Не ме притеснява, че от много години Локо няма победа като гост в Европа. Традициите са затова, за да се нарушават. Вече го направихме през тази година със спечелената Купа на България. Дано сложим край на още една негативна серия”, добави Митко Илиев.

Не забравяйте да следите по традиция всичко преди, по време и след края на двубоя с TribunaPlovdiv.bg. Нашият екип ще ви направи свидетел на всичко случващото се в Търнава около двубоя утре вечер.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker