бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Димитър Илиев: Ботев никога не е бил фаворит на “Лаута”, с Купата вдигнахме летвата

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира предстоящото дерби между Локо и Ботев, което е част от 8-ия кръг на efbet Лига в предаването „Домът на футбола“.

„Този мач с Левски беше крачка назад, след нелошото представяне в Лига Европа, можеше да си тръгнем с точка от Герена, време е да победим в дербито и да продължим възходящия ход“, коментира Илиев.

„Продължаваме да се усмихваме след двубоя за Купата на България на 15 май, от там тръгнахме нагоре, докато при съперника нещата са различни, няма да има толкова публика, тъй като капацитетът на стадиона не го позволява. Който е участвал в дербито знае какво е, дербито на Пловдив е с голям заряд“, добави той.

„Надявам се ролите да не са разменени, Ботев никога не е бил фаворит на Лаута, много рядко побеждават, най-добрият им играч няма да вземе участие в мача, това е загуба за мача. В каквото и състояние да са двата отбора срещата няма фаворит. Ботев не играят дефанзивно, не играят само на контраатака, имат слаби страни, и ние имаме слаби страни, треньорите ще анализират, трябва да си спокоен на терена и да дадеш всичко от себе си на мача, това направи разликата във финала, бяхме по-добре подготвени. С Купата вдигнахме летвата, не се представихме лошо със Страсбург, прескочихме и един кръг“, коментира още капитанът на Локомотив.

„Показахме добър футбол, амбициите са по-високи, тази година искаме да завършим в шестицата, имаме сили да се преборим за първата шестица. Здрав съм, нямам контузии, чувствам се супер“, добави Илиев.

„Разочарован съм, че не съм н националния отбор, продължавам да работя, ако получа повиквателна ще се отзова, надявам се, да съм здрав“, каза още той по повод това, че не получи повиквателна за националния отбор.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker