бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Димитър Димитров започна с чистката в Ботев (Пловдив)

Новият спортен директор на Ботев (Пд) Димитър Димитров започна с чистката, като единствено капитанът от тези с изтичащи договори – Йордан Христов, ще остане в отбора, пише още „Меридиан мач“.По лично настояване на Димитров на Веселин Минев, Сивард Спрокел, Иван Цветков и Артур контрактите им няма да бъдат подновени. В близките дни Йордан Христов ще седне за трети път на преговори за нов договор. Другите пред освобождаване са Георги Сърмов, Димитър Везалов, Луис Педро и Ромарио, като те ще трябва да разтрогнат.

Стана ясно, че Ботев ще проведе един лагер преди началото на шампионата, който ще е от 8 юни в Австрия и ще трае 3 седмици. Преговаря се и за пет или шест контролни срещи.

Веселин Минев най-вероятно ще премине в Левски. Защитникът вече изкара добър период на „Герена” и с удоволствие би се завърнал там. Новият изпълнителен директор на „сините” Георги Иванов със задоволство приема подобна възможност.

Поредният румънски футболист в плановете за селекция на Ботев (Пловдив) ще излезе доста скъпо на клуба, ако бъде привлечен.Набелязан е капитанът на Астра (Гюргево) Константин Будеску, пише вестник „Газета спортурилор”. Основният футболист на румънците е с цена от 3 млн. евро. Собственикът на тима от Гюргево Йоан Никулае е обявил, че няма намерение да смъкне и цент от нея.

Изявите на играча са били следени в мача на Астра с Политехника Тимишоара. В Румъния твърдят, че на тази среща е присъствал лично новият спортен директор на пловдивчани Димитър Димитров.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Минев е национал , добър футболист и голям мъжкар, защо да го махат за докарваме разни Румънски цигани. Тръгваме по пътя на Левски, махаме добри и адаптирани футболисти и докарваме не доказани чужденци. Имаме готов отбор, трябват ни само 1-2 найстина класни и доказани.

  2. Артур беше грозно прецакан. Обещаваха му, че ще играе, само ако се замрази за 1 година и вземе паспорт. И какво, човека спря кариерата си заради Ботев, а те ще го изритат…нямам думи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker