бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Димитров срещу Стоилов за седми път в “А” група на мача Черноморец – Ботев Пловдив

Утре от 19:00 часа Черноморец посреща Ботев Пловдив в мач от 5-ия кръг на “А” група, когато ще се срещнат може би двамата най-добри български клубни треньори за последните 20 години – Димитър Димитров и Станимир Стоилов. Това ще е седмият мач между тях. В шестте срещи между двамата  Стоилов има четири победи, едно равенство и само една загуба. Трябва да се отбележи, че във всеки от сблъсъците между двамата Херо е водил Черноморец. Стоилов е излизал с три отбора – Левски, Литекс и Ботев (Пд).

Старши треньорът на Ботев Стоилов се изказа доста ласкаво за предстоящия си съперник в А група – Черноморец. Специалистът определи бургазлии като един от най-добре организираните отбори у нас, но се надява тъкмо срещу тях пловдивчани да се върнат на победния път.

“Изключително трудна и тежка седмица за нас, може би най-разочароващата, откакто работим заедно. Получихме неприятен резултат в предния кръг. Имахме възможност да анализираме и коментираме мача с Любимец. Не е приятно, когато си отправил 27 удара, да загубиш мач, но, както казах веднага след двубоя, може би имаше и психологически, и емоционален, и всякакъв срив в нашия отбор”, каза Стоилов на пресконференцията преди двубоя.

“Като игра срещу Любимец няма от какво да сме недоволни. Има две неща от този мач, върху които трябва да работим – направихме две фатални грешки в защита, които ще изчистим, и пропуснахме твърде много положения. Иначе като поведение владеехме инициативата, дано повече такива мачове не ни се случват”, пожела си Стоилов.

“Предстои ни тежък мач срещу Черноморец, който е един от най-добре организираните и дисциплинирани в игрово отношение отбори у нас, с доста интересни изпълнители в средата на терена и в атака. Според мен е нереално, че те загубиха последните си два мача. По мое мнение те трябваше да са с 9 точки до момента. Нашият отбор трябва да се съвземе по най-бързия начин от шока, който преживя, да намери себе си и да изиграе срещата на високо ниво. Искаме да печелим всеки един мач. От нашето представяне зависи дали ще успеем да победим в Бургас”, каза наставникът на пловдивчани.

“Нямаме интерес към изгонените четирима футболисти от Левски. Там има един много добър – Кристовао Рамос, но ние разполагаме с достатъчно класни изпълнители на тези позиции”, добави Мъри.

С нова глоба от клубното ръководство е заплашен офанзивният халф на Черноморец Юсуф Куатара. 24-годишният футболист имаше ангажимент с националния отбор на Буркина Фасо, но все още не се е прибрал. Той игра за родината си при победата с 2:1 над Мароко и трябваше да се завърне в четвъртък, но не го е направил. Бургазлии са опитали да се свържат с чернокожия полузащитник, но неуспешно.

Междувременно последното попълнение – Мартин Кавдански, най-вероятно ще започне титуляр за срещу Ботев утре заради кадровите проблеми в Черноморец. Централните защитници Яни Пехливанов и Траян Траянов имат проблеми със стомашен вирус, а Кавдански е единствената опция за партньор на Оливейра в защита.

Със сегашните си тимове двамата треньори играха през миналия сезон, когато Ботев спечели в Бургас с 2:1.

Агенция “Фокус”

Подобни

13 Коментара

  1. Pingback: capsiplex
  2. Pingback: capsiplex
  3. Pingback: social bookmark
  4. Pingback: social bookmarking
  5. Pingback: zbiddy
  6. Pingback: a fantastic read
  7. Pingback: Google
  8. Pingback: yoga Übungen
  9. Pingback: Tax planning miami
  10. Pingback: zack childress
  11. Pingback: mcm bags
  12. Pingback: Alkalete
  13. Pingback: Kyäni
  14. Pingback: Kyani
  15. Pingback: sap training
  16. Pingback: PSAT prep
  17. Pingback: how to meditate
  18. Pingback: Marco
  19. Pingback: hcg drops
  20. Pingback: VSI
  21. Pingback: skok wołomin
  22. Pingback: Potty train
  23. Pingback: My Homepage
  24. Pingback: male enhancement
  25. Pingback: Black Women
  26. Pingback: Learn JavaScript
  27. Pingback: CHAT
  28. Pingback: What is hemp
  29. Pingback: Inflatable Hot Tub
  30. Pingback: Toyota Car Rental
  31. Pingback: Submit Url
  32. Pingback: Baby Colic
  33. Pingback: Tacoma Taxi
  34. Pingback: The First Porsche
  35. Дано няма някакви компенсации, от страна на Ботев, за ползването на стадиона по време на еврокампанията. Само това ме притеснява. В България всичко е така “дай за да вземеш”. Иначе жълтите машини са най добрите в момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker