Локомотив ПловдивФутбол

Бивш футболист на Ботев пълни касата на Локо

Локомотив Пловдив е на път да направи трансферен удар, благодарение на… Сашо Александров, пише “7 дни спорт”. Миналото лято директорът на Ботев отпрати от Колежа дошлия на проби Диего Фераресо. Бразилецът обаче направи светкавичен трансфер в градския съперник. Сега на Лаута са пред сделка за бранителя, която може да напълни сериозно клубната каса. Пратеник на турски клуб вече трети път наблюдава изявите на младока. Това е и причината неговия импресарио Джери Перейра да не пропуска мач на Лаута. Както е известно, импресариото вече уреди двама свои сънародници в южната ни съседка – Том и Дока от Литекс.

В Локомотив обаче няма да бързат да приемат първата оферта за Диего. Шефовете на железничарите са впечатлени от добрите думи, които чуха за Фераресо от скаута на Манчестър Юнайтед Будимир Вуячич. Черногорецът изгледа двубоя между Локо Пд и Славия. След като Диего развинти Стефан Велков и Радослав Димитров, които бяха причината за присъствието на скаута на Лаута, на полувремето Вуячич имаше разговор с Джери Перейра, а след карая на мача поздрави ръководството на домакините, че имат такъв футболист.

Диего е познато име за скаутите в Западна Еропа. През 2009 година той влезе в мрежата на Барселона за следене на млади таланти от Източна Европа. Тогава заради интереса на Барса Стоичков отмъкна Диего от Литекс и го заведе в Етрополе.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker