Локомотив ПловдивФутбол

Диего: Лудогорец играе в ЛЕ, ние играем с Брестник, искам да остана в Локомотив

Бекът на Локомотив Пловдив Диего Фераресо разбираемо бе разочарован след загубата на “смърфовете” тази вечер от Лудогорец с 3:0.

“Играха много добре, имаха положения и си вкараха головете. Лудогорец е силен отбор, играят в Европа, а ние играем с Брестник и излизаме тук със страх. Не знам защо така се получава. Ако побеждаваме, можем да сме трети, но ние губим тук, сега не знам на кое място ще сме. Утре чакаме мача на Ботев (Пд) и ще видим”, започна той.

На въпрос как ще коментира интереса към него от чуждестранни отбори, той сподели: „За интерес нищо не знам, само моя мениджър знае, но той сега е в Бразилия. Аз само чувам за интерес, но чакам края на сезона да разбера какво ще става.”

„Не! Искам да остана в Локомотив, защото в Пловдив ми е добре, като у дома”, завърши Диего на въпрос дали иска да остане в Локомотив или предпочита да излезе в чужбина.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker