ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Децата на Локомотив разгромиха Асеновец на “Лаута”, старшата измъкна равенство на лидера Евроколеж

Локомотив записа победа и равенство през петъчения футболен ден. Още на обяд децата родени през 1999-та година се изправиха срещу един от най-неудобните си съперници, които често бяха препъни-камък за селекцията на Апостол Костадинов – тимът на Асеновец. Този път на Лаута обаче имаше само един отбор а крайното 6:0 е най-малкото, с което асеновградчани си тръгнаха от изскуствения терен. Равносметката? Куп положения, три греди и шест гола – два на Георги Николов и с по един Ариф Фередов, Любо Романски, Ерол Дост и Иван Ангелов.

Малко по-късно на терена в село Оризари се изигра двубоят при старшата възраст, където първенецът в класирането Евроколеж завърши 1:1 с най-голямата селекция на “черно-белите”. Двубоят нямаше особени футболни достойнства, като първото полувреме бе с приемущество за домакините. Именно те откриха с 67-мата минута след изпълнение от фаул, като миг преди това Мартин Гьондузов бе изгонен с директен червен картон от елитния рефер Георги Кабаков. Секунда преди това обаче останаха съмнения за засада към откъсващия се към вратаря Героги Гешев футболист. Стражът на Локомотив не започна добре мача, след като изработи глупава дузпа, но пък хвана кълбото след удара от 11-метра. След това Гешев на няколко пъти спаси своите от нови голове. В последните минути Айкут Анъков се възползва от грешка в отбраната на Евроколеж и изравни резулта1та.

Събота единствено представителите от елитната юношеска група до 17-години имаше мач, като гост на Чавдар. Двубоят се игра на главния и тежък терен в Етрополе, като домакините заслужено се пребориха за победата с 2:0. Пловдивчани можеха да открият още в 6-ата минута след като удар на Стоян Григоров разтресе напречната греда на съперника, но с това опасностите там свършиха. Единствено няколкото далечни удари бяха опитите на “черно-белите” да стигнат до нещо в мача. Вместо това отзад множество грешки можеха да поведат домакините много по-рано в резултата, като чак в 61-вата Марин Петров изведе своите отпред. Осем минути преди края Петър Хъртярски удвои, след като засече с глава центрирана от корнер топка.

Снимка и видео: lportala.net

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker