Ботев ПловдивДюшФутбол

Децата на Ботев с три победи в три мача

Децата на Ботев постигнаха 3 победи от 3 мача в първенствата при наборите 2002, 2003 и 2004. Първенството при набор 2002 се провежда на ст. “Пловдив”, докато при по-малките мачовете се играят на изкуствения терен на ст. “Локомотив”.

При набор 2002 Ботев разгроми с 6:0 Реал. В класирането “канарчетата” са еднолични лидери, като имат аванс от 12т. пред втория в класирането тим на Марица.

При набор 2003 “жълто-черните” също записаха убедителна победа – с 8:2 над отбора на Кършияка. В класирането момчетата на Георги Андонов са лидери, но имат крехка преднина от 2т. пред Локомотив.

При набор 2004 Ботев записа най-убедителен успех и се наложи с 12:1 над Суперстарс. По програма двубоят бе насрочен за неделя, но заради лоши метеорологични условия се игра днес. В класирането “канарчетата” са трети, като пред тях са тимовете на Марица и Локо Пловдив.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker