МарицаСпартакФутбол

Дербито между Спартак и Марица се завръща, може да го гледате на живо в TribunaPlovdiv.bg

Спартак посреща Марица в пловдивското дерби на 2-ия кръг в Югоизточната “В” група. Срещата е днес от 18:00ч. на стадион “Тодор Диев”. Двата тима не са се срещали за първенство от сезон 2008/2009, когато Спартак записа две победи.

Последното дерби между “гладиатори” и “пирати” пък беше през миналия сезон, когато в областен кръг в турнира за Купата на България Марица елиминира Спартак след дузпи и достигна до финала на Югоизточна България, където загуби от Созопол и не успя да влезе в редовния кръг.

Двата тима за 10-ти сезон се срещат в Югоизточната “В” група и пет сезона в “Б” група. Като това ще е 29-то дерби между двата тима на фаза първенство. Няколко пъти пък Марица и Спартак не успяват да се засекат в “А” група.

През миналия сезон Спартак записа доста силно представяне и завърши на 4-то място в Югоизточната “В” група с 64 точки при 19 победи, 7 равенства и 6 загуби и голова разлика 61:25.

Марица се завърна в Югоизточната “В” група след почти 4-годишно изгнание по областните групи.

И в двата отбора има по двама играчи играли и за Марица и за Спартак в състава на символичните домакини това са: Цветан Йотов и Васил Кочев, а при маричани това са: Иван Площаков и Марко Д’Арженио.

Вероятни състави:

Спартак: Боян Янкулов, Кристиян Кумбаров, Цветан Йотов, Николай Христозов, Петко Фанев, Васил Кочев, Димитър Юруков, Андрей Андреев, Емил Иванов, Даниел Колев, Динко Михайлов

Марица: Стефан Йонов, Марко Д’Ардженио, Христо Тошев, Георги Неделчев, Николай Ангелов, Стойчо Бебелеков, Кирил Ангелов, Елмаз Сюлейман, Иван Площаков, Даниел Спасов, Кристиян Павлов

Дербито може да гледате на живо в TribunaPlovdiv.bg!

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker