бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

Двойник на Раниери преспа с 26 жени

Все едно спечелих от секс лотария, хвали се безработният шотландец

Еуфорията около Лестър завладя и женските сърца. А от това спечели и безработен електротехник от Глазгоу. 56-годишният шотландец Алън Ашкрофт е вдовец, но откакто Лисиците си гарантираха първото място във Висшата лига, само за една седмица той преспал с 26 жени.

Причината за успеха му сред дамите е, че изглеждал досущ като Клаудио Раниери, което се оказало като магнит за търсачките на слава. “Не ги лъжа, че съм Раниери. Казвам им истината, но за тях това сякаш няма значение, а аз не мога да съм груб и да ги отблъсна”, разказва джентълменът. “Чувствам се сякаш съм спечелил от секс лотарията. Всеки път, когато изляза навън, ме наобикалят жени. Не съм водил точна сметка с колко жени преспах за седмицата след спечелването на титлата, но може би са 26”, допълва Ашкрофт, пише “7 дни спорт”

Той пояснява, че единствено се чувствал зле заради самия Раниери, на когото създавал репутация на женкар. А италианецът е женен и поне засега не е имало слухове да изневерява на съпругата си.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker