Локомотив ПловдивФутбол

Двама шампиони стреснаха Локо Пд

Двама от лидерите на Локомотив Пд притесниха лагера на черно-белите. Става въпрос за Мартин Камбуров и Александър Тунчев. Двамата опитни играчи, които са и шампиони с черно-белите от сезон 2003/04, са с травми от мача с Лудогорец. Голмайсторът на пловдивчани напусна терена на „Лудогорец Арена” на почивката, когато бе заменен от Дани Кики, а Сашо Тунчев получи болки към края на двубоя. В лагера на пловдивчани се надяват проблемите на двамата да не са сериозни и те да са на линия още за следващия двубой срещу Нефтохимик на Лаута в събота. Камбуров е с болки в бедрения мускул, докато при Тунчев се обади старата травма, която го извади извън строя за няколко срещи.

– Смених Мартин Камбуров, тъй като почувства напрежение в бедрения мускул и поиска смяна на почивката. Не исках да рискувам здравето му и да се стигне до нещо по-сериозно и още повече че той в момента е единственият ни по-класен нападател. При Сашо Тунчев пък се обади стара травма – обясни ситуацията пред „7 дни спорт” треньорът Александър Станков.

Специалистът отпусна двудневна почивка за възпитаниците си след загубата с 0:3 от шампионите в Разград. Черно-белите ще стартират подготовка за домакинството с бургаските шейхове от днес следобед. Тогава клубният доктор Константин Павлов ще прегледа по-обстойно Камбуров и Тунчев, за да се изясни доколко са сериозни травмите им.

– Редуваме силни и слаби игри, което на мен не ми се нрави. Срещу Лудогорец отборът изглеждаше и плахо. Всеки може да загуби с подобен резултат от Лудогорец, но аз искам във всеки мач да играем за победа и да се представяме на ниво, без значение срещу колко силен съперник сме изправени. Не обичам да губя – каза още Станков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker