Локомотив ПловдивТопФутбол

Двама футболисти на Локо са най-резултатните българи за 2021 година

Двама играчи на Локо Пловдив си поделят първото място като най-резултатните българи през 2021 година. Капитанът Димитър Илиев и Георги Минчев имат по 19 попадения за първенство, купа, в евротурнири и за националния отбор. Тук са взети под внимание само футболисти, играещи в елита на страните или за втородивизионни тимове в Англия, Италия, Испания, Германия или Франция, пише „Мач Телеграф“.

Митко Илиев, който е двукратен победител в анкетата за футболист на годината, има и много интересно постижение – записал е голове и в четирите възможни категории. Той има 14 гола за първенство (6 през пролетта и 8 през есента), по два за Купата на България и в евротурнирите (и двата на Копенхаген) и един за националния отбор. Доста тежат попа денията му пре пролетта, като Илиев прониза по два пъти Лудогорец и ЦСКА-София.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Минчев има цели 15 попадения в шампионата, като тези през есента на 2021 година са два пъти повече. В настоящото първенство наниза хеттрици на ЦСКА-София и Пирин. Минчев заби и четири попадения за Купата на България.

Тройката се затваря с Кирил Десподов, който има 15 попадения. Той има и впечатляващите три гола в евротурнирите, като два са в Шампионската лига и един в Лига Европа. В списъка му има и две попадения за националния отбор – на Швейцария и Литва.

Изключително любопитно е, че на четвъртото място сред реализаторите е дефанзивният халф Ивайло Чочев. Футболистът на ЦСКА 1948 е с 11 попадения за първенство, като осем от тях са през есента, а жертва на два пъти е ЦСКА-София и веднъж Лудогорец. С толкова попадения е и Атанас Илиев, като 10 от тях са за Ботев Пловдив, един е с екипа на Асколи срещу Лече, а два са за националния отбор, включително и едно попадение на Италия.

Рекордьорът по голове в елита – Мартин Камбуров, пък е на шесто място за 2021 година с 12 попадения. През есента той има на сметката си в Берое общо 6 попадения – пет за първенство и един за купата, като всички те носят победи на тима.

На седмо място попада нашенец, който е вкарал всичките си попадения зад граница. Наско Милев е с 11 гола, като всички те са в елита на Литва и с екипа на Дзюгас. С толкова е и феноменът от Ключ Спас Делев, като осем от тях са за първенство, два за купата и един за националния отбор.

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев не игра близо половин година заради контузии, но все пак е на девето място с 8 попадения. През този сезон магът от Белозем прониза Лудогорец, ЦСКА-София, Левски и ЦСКА 1948.

bet365
Десетката се затваря от нападателя Андрей Гълъбинов, който прониза седем пъти съперниците си. Той има шест гола в Серия Б с Реджина и един на Рома за Купата на Италия със Специя.

50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] – Начален бонус от bwin

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker