Левски СофияПърва Лига

Двама титуляри отпадат от състава на Левски за двубоя с Хамрун?

Треньорът на Левски Станимир Стоилов отново ще се върне към схемата 3-4-3. Той неизменно я използва в двубоите от Лигата на конференциите.

За първи път Мъри се спря на нея в домакинството на ПАОК, спечелено с 2:0. Тогава той бе принуден от обстоятелствата – многото контузени – да я използва. Тя обаче пасна на състава и след това специалистът не я смени за реванша срещу ПАОК (1:1) и гостуването на Хамрун Спартанс.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На вратата тази вечер ще бъде Михайлов, а триото централни защитници ще е Ван дер Каап, Сундберг и Кордоба. Контузия обаче може да извади от сметките Сундберг, пише „Тема спорт“. Само това би променило схемата. Той получи болки в прасеца на последното занимание. Вчера за двубоя увисна и Жереми Петрис. Френският десен халф бек бе с болки в гърлото и пропусна официалната тренировка на отбора. Направените му тестове показват, че той не е заразен с СОVID-19.
За неговото участие срещу Хамрун ще се решава днес. Ако Петрис не е готов да започне, то мястото му ще бъде заето от Галчев. Младокът в първите три срещи в евротурнирите бе ползван в лявата зона, защото Цунами бе контузен. Сега обаче бразилецът е на линия и ще започне титуляр. Галчев пък игра добре като десен бек срещу Пирин и асистира за единственото попадение в мача, дело на Роналдо.
bet365
В халфовата линия ще си партнират Кръстев и Миланов, а в атака ще е триото Роналдо – Билал Бари – Уелтон.
Треньорът Станимир Стоилов ще иска от отбора да стартира много агресивно и с висока преса. По този начин ще бъде търсен бърз гол, с който да бъдат пречупени малтийците.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker