бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Двама преговарят за Локо Пловдив

Локомотив е много близо до намиране на нов финансов благодетел. Още преди края на есесния дял от първенството, “черно-белите” може да имат нов собственик. Най-спряганите имена за собственик на клуба са Славчо Христов и Георги Домусчиев. Името на Христов се въртеше на Лаута и през лятото, когато Сдружение Бъдеще за Локомотив взе акциите от Константин Динев. Тогава обаче преговорите не стигнаха до успешен край. Бившият собственик на Стопанска инвестиционна банка бе особено популярен в края на 90-те години и началото на новия век. Освен СИБанк Славчо Христо владееше още хотели на Боровец, Златни пясъци и Св. Константин. Чест гост в столичния му ресторант Мираж бе тогавашния премиер Иван Костов.

Името на Георги Домусчиев също се завъртя за кратко на Лаута през лятото. Съсобственикът на Лудогорец обаче предпочита да не стои толкова в светлината на прожекторите като брат си Кирил Домусчиев. Холдингът на братята е един от най-могъщите в страната след сгромолясването на империята на Цветан Василев. Домусчиеви имат голям футболен проект, който предвижда мащабни инвестиции във футболни академии и изграждане на футболисти. Локомотив е много добър вариант за това, тъй като Пловдив е в центъра на страната, има много деца, а базата на Лаута при разумни инвестиции може да стане сред най-добрите у нас.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. Дано се окаже истина, а не поредната глупост. Дано дойде някой, да поеме клуба и да инвестира в него!

  2. А Домусчиев знае ли, че се преговаря с него?
    Аз днес получих инфо, че всъщност става въпрос за Марешки. Другото са партенки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker