бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивВиктория Волей - мъжеФутбол

Двама защитници на “жълто-черните” се връщат за „Славия”

Защитниците на Ботев Филип Филипов и Пламен Николов тренират на пълни обороти и ще бъдат на разположение на треньора Велислав Вуцов за гостуването на Славия.

Двамата пропуснаха загубата от Левски (0:3) в отминалия кръг. На последната тренировка преди злополучния мач Филипов си обърна глезена, а Николов все още не бе напълно възстановен от контузията също в глезена. Така за мача с „белите” Вуцов няма да може да разчита само на наказания Божидар Васев и Горан Галешич, на когото ое направена артроскопия заради отлепен минискус, пише “7 дни спорт”.

Иначе от ръководството на Славия определиха цена от 10 лв. на билетите за феновете на Ботев (Пд) за предстоящия съботен сблъсък между двата тима. Столичани няма да изпращат пропуски за разпространение под тепетата. Така привържениците на „канарчетата“ ще могат да се снабдят с талоните на касата в сектора за гости на стадион „Славия”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker