бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Данчо Господинов: Сульо и Пульо управляват Локо (Пд)

Вратарят Йордан Господинов напусна Локомотив (Пд). От твърд титуляр той се превърна в твърда резерва на „Лаута”. Именно това го накара да си стегне куфарите от клуба. Той се съгласи да даде интервю за „Меридиан Мач”.

– Данчо, какво се случи, наистина ли напусна Локомотив Пловдив?
– Да, сбогувах се с моите съотборници. Обявих пред ръководството, че ще търся нова кариера. Всичко с Локо  (Пд) приключи.

– Защо се получи така?
– Треньорът на вратарите Васил Камбуров преди
близо месец обяви, че няма да разчита на мен. Искам да подчертая, че не се сърдя на никой и обичам Локо (Пд). Сега съм с двете си деца и с жена ми. Към днешна дата нямам оферти, но не искам да приключвам кариерата си.

– Защо от твърд титуляр се привърна в твърда резерва на „Лаута”?
– Обявиха ми, не искам да казвам кой, то вече е ясно, че ще се налагат Теодор Скорчев и Александър Витанов. Трябвало да трупат опит. Аз толкова съм дал на Локо, а да ме зачеркнат, защото някой трябвало да трупа опит…

– Сега накъде?
– Искам първо да се отдам на семейството си. Не искам да спирам с футбола и ще видим какво ще се случи.

– Чужбина или България?
– Вече съм на възраст и не искам да играя в чужбина. Чакам оферти от родни клубове.

– „Б” група вариант ли е пред теб?
– Всичко е възможно.

– Според теб какъв е проблемът в Локомотив (Пд)?
– Много началници. Ние не знаем пред кой да се оплачем. Аз, честно казано, съм разговарял с доста хора, които според мен управляват Локомотив, но конкретно е нямало отговор. И пак ще се повторя, никога няма да кажа нищо лошо към този клуб. Той ми е в сърцето. Най-вече феновете.

– Клубът дължи ли ти парти?
– Близо 8 заплати. Преговарях с едно ръководство. После с втори, трети…Всичките ми обещаваха. Не се случи нищо. Имам намерение да си получа парите, но
ще видим.

– Защо те зачеркнаха? И само ти беше човекът, който се противопостави на ръководството.
– Още при стария си договор имах среща с Неделчо Матушев и Христо Бонев. Предложиха ми празен лист и аз подписах за месечното си възнаграждение. За Локо Пд бих играл и без пари. Но не конкретно хората, които цитирам, а доста, които обичат Локомотив, направиха проблемите. Уж трябваше да взимам пари от мачовете с ЦСКА и Левски, а съм 0:0. Не се оплаквам. Но мъжкарите винаги си стискат ръцете. Аз повече не мога да ги погледна в очите. Има хора в момента, които си мислят, че управляват Локомотив, а те са Сульо и Пульо.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker