бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Дани Кики: Ботев – Локо е дербито на България, искам да играя в мача

Дани Кики се завръща в дербито Ботев – Локомотив Пд, след като за последно игра в онзи мач с много емоции на стадион Христо Ботев, в който накрая станаха сцените със забитото знаме с участието на Кики, Акалски и Лилчо Арсов. Дани разкри пред Дарик радио какви са очакванията му от предстоящия мач в събота от 16 часа.

– Дани, какво си спомняш от последния мач Ботев – Локомотив, в който игра?

– Последният ми мач беше с неприятни спомени за мен. Дай Боже, сега този мач да е със съвсем различни емоции и ние да излезем крайни победители, защото мисля че в градското дерби няма значение кой в каква форма се намира. Важното е мобилизацията на всеки един футболист да е на максимално ниво и всеки да даде всичко от себе си.

– Защо се случи онова забиване на знамето? Толкова емоционален ли е този мач?

– Да. По принцип не искам да се връщам назад и да коментирам нещо със задна дата. Този мач е с най-много емоции от всички мачове. Даже дербито между Ботев и Локо е по-голямо от Левски – ЦСКА. Няма да се връщам на минали неща, а гледам само напред.

– Готов ли ще си, ако те пусне треньорът, да играеш в мача със същия заряд?

Контузията ми не е тежка. Естествено, че искам да играя в този мач. Ще вляза максимално концентриран в двубоя, ако ми гласуват доверие.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker