Локомотив ПловдивФутбол

Даксон на чист български само пред TribunaPlovdiv.bg: Нямам конкретна оферта, дано един ден да се завърна на “Лаута”!

Все още няма конкретна оферта към бразилеца Даксон да Силва отстрана на Локомотив (Пд). Това сподели лично футболистът пред екипа на TribunaPlovdiv.bg.

Както нашата медия писа във вчерашния ден, от Локомотив (Пд) са имали запитване за играча и са проявили интерес към неговия настоящ статут.

TribunaPlovdiv.bg незабавно се свърза с кариоката и опита да разбере реална ли е възможността той отново да заиграе с “черно-бялата” фланелка. След дълги години мълчание, един от любимците на половин Пловдив се съгласи да говори специално за нашия екип.

Цялото интервю се състоя на чист народен български език, което само показва огромния сантимент, който съществува в съзнанието на Даксон към България и българската публика.

Ето какво ни сподели играчът:

“Досега все още нямам оферта от Локомотив (Пд). В момента съм в Бразилия и съм до семейството си. За да напусна Бразилия, трябва да получа по-добра оферта, от тази която имам тук с моя отбор”.

“Ако получавам същите пари, по-добре да остана в страната си. Говорил съм с Ераносян, но не съм получил оферта. Говорих с него като с приятел. Каза, че иска да работим заедно. Ще видим какво ще стане по-нататък”.

“Ще си тръгна от Бразилия, ако има нещо по-добро, пак казвам. Оставам тук засега. Играя в бразилски отбор Clube de Regatas Brasil. Ще играем за Купата на Бразилия през следващата година”.

На въпрос какво мисли за феновете на Локомотив (Пд), той отговаря: “Какво да кажа за феновете? Те са големи. Много ги обичам. Играл съм пет години за Локомотив (Пд) и знам как стоят нещата там. Дано да успея някой ден да се върна и да играя за този отбор, защото Локомотив (Пд) ще остане в сърцето ми завинаги. Такива фенове не съм виждал никъде”.

В момента Даксон играе за третодивизионния бразилски Регатас. В Локомотив (Пд) кариоката пристигна в началото на сезон 2006/2007г., като прекара на “Лаута” повече от 5 години.

През сезон 2010/2011г. се завръща закратко в родината си, за да облече фланелката на Кампо Гранде, но година по-късно отново заиграва в Локомотив (Пд).

По време на своя престой у нас Даксон да Силва си отрежда специално място в сърцата на феновете на Локомотив (Пд), след като изиграва 139 двубоя, в които бележи 23 гола, някои от които изключително важни.

Снимка: ludsport.com

Подобни

5 Коментара

  1. Даксонче чакаме те дано ти дадат това което искаш.Браво ТрибунаПловдив най-после да чуем любимеца си

  2. Браво, Трибуни!Благодарим, че хвърлихте яснота относно Даксон!Значи все пак е имало наистина разговор между Едо и Даксон, но причината Даксон да не дойде е в парите и той си го казва открито!Дано Крушарски развърже кесията.Ако се завърнат Даксон и Иван Иванов Лаута ще се пръска.Крушарски, върнете Иван Иванов и Даксон на Лаута!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker