бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Давид срещу Голиат или как Локомотив ще опита да направи чудо срещу клуб оценен на над 700 милиона евро

Носителят на Купата и Суперкупата на България Локомотив (Пловдив) е изправен пред едно от най-големите предизвикателства в историята си.

“Смърфовете” ще играят срещу английския гранд Тотнъм във втория предварителен кръг на Лига Европа. Пловдивчани са пълен аутсайдер в мача и всичко освен победа за англичаните ще бъде истинска сензация в света на футбола.

Сензация, която ще напечата емблемата на “черно-белите” на първите страници на десетки хиляди вестници в Европа и по света.

Разликата между двата тима е толкова огромна във всяка една сфера, че сякаш се изправят два отбора от различни планети. След като стана ясно, че “шпорите” ще се изправят срещу пловдивския Локомотив и то в града под тепетата, финалистът в Шампионската лига от 2019 година със сигурност е трябвало да прочете допълнителна информация за съперника си, за да разбере повече за него.

Във всеки един отбор най-важно е с какви футболисти се разполага. Тук разликата е наистина смайваща. Според transfermarkt футболистите на Тотнъм са оценяват на главозамайващите 721.55 милиона евро. Най-скъпият играч на “шпорите” е Хари Кейн, който е оценен на 120 милиона евро. За сравнение момчетата на Бруно Акрапович са оценени на скромните 6.13 милиона евро. Най-скъпият играч в тима на “смърфовете” е таджикистанският национал Парвиз Умарбаев, който е оценен на 600 хиляди евро.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Следващото важно нещо, което трябва да се отбележи е разликата в първенствата. Висшата лига на Англия е смятана от мнозина за най-силното първенство в света. Разликата между Премиър лийг и Първа лига в България е меко казано изключително голяма. “Шпорите” пък са един от най-силните тимове на Острова. През последните години те неизменно завършват в Топ 4 (с изключение на последната, когато завършиха 6-ти) на Англия. Върхът дойде през миналата година в европейските турнир, когато достигнаха до финала в Шампионската лига, където загубиха от Ливърпул с 2:0.

Кой можеше да предположи, че година по-късно “шпорите” ще играят във втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Локомотив?

Друга съществена разлика е опитът в Европа на двата тима. Тотнъм има 232 мача в европейските клубни турнири като голяма част от тях са в групите на турнирите, докато “смърфовете” имат 49 двубоя и почти всички са в предварителните кръгове.

Интересно ще бъде и надлъгването между мениджърите на двата тима. Бруно Акрапович и Жозе Моуриньо имат две много различни кариери, а и различни виждания за играта. Босненцският специалист наскоро заяви, че преди често се е шегувал, че е като Моуриньо. Той също така заяви, че гледа тренировки на Хосеп Гуардиола и какво говори той в съблекалнята.

За Жозе Моуриньо пък едва ли някой, който се интересува от футбол не е чувал. Португалецът е един от най-титулуваните треньори в света, като до момента е спечелил 25 трофея. Водил е тимове от най-висок калибър, като естествено връх в неговата кариера е назначаването му като старши треньор на испанския колос Реал (Мадрид).

Друг любопитен факт, който може да се отбележи е, че Бруно Акрапович е спечелил четири мача повече от Жозе Моуриньо през последната кампания. Трябва да се каже, че все пак португалецът пое тима на Тотнъм в края на месец октомври миналата година.

Едно обаче е сигурно. Пловдивчани няма какво да изгубят, а могат само да спечелят много. От друга страна, това е уникален шанс за Бруно Акрапович, който може да свери часовника си и да види къде се намира спрямо най-добрите тимове в Европа.

Едно е сигурно, Локомотив трябва да се наслади на този момент, да подходи с нужния респект, да излезе и да играе освободено и отпуснато. Пък, ако чудото се случи…

TribunaPlovdiv.bg

https://www.tribunaplovdiv.bg/ново-депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker