бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Гръцки гранд дължи 50 000 хил. евро на Локо (Пд)

Гръцкият гранд Панатинайкос дължи 50 000 евро на Локомотив, пише “Марица”. Сумата е за трансфера на Иван Иванов-Русия в гръцкия тим през лятото на миналата година. Тогава черно-белите продадоха защитника на ПАО за около 100 000 евро.

Гърците обаче все още не са изплатили на пловдивчани цялата договорена трансферна сума между двата клуба. Те са превели само една част от нея. По наша информация въпросният остатък трябваше да бъде изплатен около Нова година, както е било според споразумението между Локо и Панатинайкос.

Самият Иванов напусна скоропостижно гранда от Атина, след като не успя да да се наложи в състава на зелените. Той разтрогна договора си с тях, а през февруари Русия премина в руския Арсенал Тула.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

„Да, наистина от Панатинайкос ни дължат може би малко повече от половината трансферна сума по продажбата на Иван Иванов при тях. Става дума за 50 000 евро. Срокът за превеждането им бе преди половин година. В момента седим и продължаваме да чакаме. Засега не сме предприели някакви действия спрямо Панатийкос. Виждате, че навсякъде има забавяния и некоректни платци. Досега постоянно излизаха информации за дължими пари към футболистите и служителите в Локомотив, но ето че и клубът ни е поставен в такава ситуация. Във всички държави има проблеми със забавяне на заплати или подобни плащания, може би само в Германия са напълно изрядни”, каза собственикът на “смърфовете” Христо Крушарски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker