бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Група фенове на Локо с обръщение към Камбуров и Крушарски, нито една групировка не застана зад текста

По-рано през деня днес инициативна група привърженици на Локомотив (Пловдив) е изпратила обръщание към собственика на клуба Христо Крушарски и вече бившия капитан на отбора Мартин Камбуров чрез БТА. Самото писмо е постъпило в телеграфната ангенция, която го разпострани до всички големи български медии.

Изявлението цели евентуално завръщане на Камбуров в Локомотив, като се приканват двете страни да направят компромис.

Самото писмо може да прочетете по-долу. Проверка на TribunaPlovdiv.bg обаче установи, че нито един от уж подписалите се 70 човека не е споделил своето име, както и своя подпис. Напълно потвърдено бе пред нашата медия, че нито една от фенструктурите на “смърфовете”, както и фенклуба на тима не застават зад публикуваното съобщение, което на практика става напълно анонимно.

TribunaPlovdiv.bg публикува цялото обръщение без редакторска намеса:

Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив

Преди около 10 на дни конфликт между собственик и футболист доведе до напускането на последния. Нищо по-естествено и едва ли би имало такова значение ако се отнасяше за „някакъв“ футболист. Но отбора напусна Мартин Камбуров – Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, човекът, превърнал се в емблема за Локомотив!

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Човекът, носил радост, гордост и незабравими преживявания за черно-бялата публика толкова години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с „Ботев“!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!!

Не, това е нелепо безумно и абсурдно!!!

Затова призоваваме :

Мартине, преглътни горчилката и емоциите си в името на Локомотив и хилядите привърженици, които те обичат и се върни в отбора !

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си….! Ти си нужен на Локомотив и Локомотив е нужен на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте „Капитана на кораба“ и това е безспорно! Като опитен и зрял ръководител, очакваме да проявите разум , далновидност и разбиране и да върнете Мартин Камбуров ! Хората ще оценят по достойнство този жест!

От инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив

Подобни

4 Коментара

  1. Въпреки всичко,което направи за отбора, миналия сезон останаха съмнения за уредени мачове и бойкот инициран именно от него като капитан,арогантността и голямото его не са признаци на големите лидери.

  2. В статията се говори за анонимност на обръщението, а се цитират отново анонимни източници от фенструктУрите. Това прави същата необективна.

  3. tribunaplovdiv май са медията на Крушо ,където му “помагат” да се изрази , естествено срещу някои лев . тъй наречените групировки не са ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ .там е и проблема . Естествено че всеки нормален фен иска Камбуров отново да играе и бележи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker