бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

Гриша Ганчев категоричен: ЦСКА се връща в “А” група още догодина!

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев официално потвърди, че от новия сезон ЦСКА се завръща в елита на българския футбол. Тази сутрин ръководството е имало среща с премиера на България Бойко Борисов, както и президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Ето и официалното обръщение на Гриша Ганчев към „червените“ фенове:

Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата. Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло. Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно!

А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина… От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин! Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион „Българска армия“.

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

С уважение, Гриша Ганчев

Снимка: gong.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker