Локомотив ПловдивФутбол

Гредата на Уртадо влиза в дълъг списък на каръка за Локо (Пд)

Дебютът на Пауло Уртадо за Локо (Пд) предизвика доста коментари сред феновете. Националът на Перу не се нуждаеше от много време, за да покаже, че притежава голяма класа.

На всички, които обичат „черно-белите“, им се иска той да заиграе повече, но от треньорския щаб продължават да са категорични, че все още има сили за по 20 минути и едва след паузата, че може да е титуляр.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Важно е обаче да отбележим, че ситуацията, при която той удари греда срещу Берое, се нарежда в дълъг списък на каръка за Локо този сезон, пише „Мач Телеграф“. Няколко сантиметра в този момент щяха да донесат важни три точки за отбора, а толкова лишиха и Митко Илиев от голове срещу ЦСКА-София и Етър в предишните два мача.

tribunasofia

Още през есента пък се наби на очи един грандиозен пропуск. Той бе на сметката на вече изгонения Кенан Муслимович в последните секунди в завършилия 0:0 двубой с Арда на „Лаута“. Ако тези положения, а не пропуските на Карагарен, които често виждаме, бяха влезли, сега Локо можеше да е лидер в класирането.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Един Коментар

  1. Здравейте! Включвам се само за да вметна, че опцията за създаване на линк към други сайтове в коментарите много вреди на сайта ви. За пример създавам връзка към сайт, като използвам опцията за website в коментарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker